Skreddersyrrullene, Boston drives: Jeg er så glad, alle må se i speilet

Det er vanlig i naturen at bjørnene legger seg til vinterens søvn. Hockey verden synes nå at “Bears” Har ikke vært ute av Boston etter sommerferien.

La oss titte inn i begynnelsen av den statistiske vinduet:

  • Boston tapt de tre første duellene åpner for første gang siden sesongen 1999/2000. Det var en tilfeldighet – for å minne utenlandske journalister -. År pensjonsalder legendariske forsvarer Ray Bourquea til Colorado
  • i tre kamper Bruins fikk 16 mål, som er den verste balanse i løpet av de siste femti årene. På den tiden mistet de hjemme de to første duellene nye året NHL.
  • poengsummen 07:16 Boston er det verste i hele ligaen når det gjelder forskjellen mellom vstřelenými og fikk mål.
  • mandag nederlag 3: 6 med Tampa var den første siden 15.Mai 2011.

Boston, 2011 Cup-vinneren og finalisten til Premier League (med Jaromir Jagr i oppstillingen) gikk gjennom en endring. Kjernen ble delvis gjennomvåt, resten av støtten forble, og ledelsen gjorde enda flere krav.Men vekkelsen prosessen ser ikke bra fra start.

“Forsvars pleide å være vår forte, men nå er det mer svakhet”, sa trener Claude Julien, hvorav sommeren spekulert som kandidat til den første treneren sparken.

Montering av nye spillere Julien ødelagt av skader.

Likevel mangler tysk forsvarer Dennis Seidenberg, Brad Marchand-spissen seg en hjernerystelse og slovakisk giganten Zdeno Chara tilbake til sykestua før mandag.

Men det kan selvsagt ikke lage unnskyldninger. “Vi må fokusere på å forbedre teamet vårt. Vi har mye arbeid foran oss.Mange spillere av deg selv må utstede enda mer, “sier Boston coach.

Julien ord kan også gjelde for Krejci, men 29 år gammel tsjekkisk spiller fortsatt en rolle som teamleder pålitelig i trápícím helhet, viser gode resultater. I tre kamper scoret han fem poeng for to mål og tre innspillinger. Ingen av landsmenn ikke er så produktive

Den skredder er endelig frisk (sist sesong spilte bare 47 kamper på grunn av skade, hofte og kne), handlet trener i begynnelsen av august ble en far og rapporterte: “. Jeg føler den beste karriere. “han gjør, samt samarbeid med den talentfulle David Pastrňák.

” Hvis du har det på benken, har du andre alternativer, “sa Krejci om pre-season Julien.Men nå har Boston ikke sjansen til å bli til seier.

“Tidligere kunne vi vinne to til tre mål. Jeg vet ikke hva jeg skal si. De seksten målene vi mottar er absolutt ikke bildet av spillet vårt, “sa Krejci.

“Men jeg tror fortsatt på styrken til laget, men nå er jeg redd for at vi mister, så vi må gjøre noe med det. Vi må jobbe i tredjedeler fordi det er frustrerende. Alle må se på speilet og si hva som kan gjøre det bedre for laget. “Først og fremst er den finske målvakten Tuukka Rask den første som står foran speilet.En av de beste keeperne NHL og 7,5 millioner dollar per sesong, tredje best betalte mann i bretten har en elendig statistikk. 85% av vellykkede tiltak og 4,76 mål per kamp

“Jeg Nepodržel lag når det nødvendig og i tredje periode, jeg la ut på en svak mål og kampen var avgjort, “han beklaget den 28 år gamle finnen, som elsker fansen i Pilsen, etter siste nederlag.

Kanskje Boston Bruins virkelig våkner titt på sine egne mangler, kommanderende leder Krejci. Kanskje “Bears” vil hjelpe den klatre ut av hjemmet “hule”. For de neste sju kamper vil bli spilt ut fem ganger.

Da ville de endelig matche velvære for hele teamet som den tsjekkiske spilleren…