Nordicbet Odds

Valg av innsats er dårlig

Når det gjelder sportsdekning, er ikke Nordicbet en ledende bookmaker. Det er mangel på aktive tilbud (ufylte seksjoner). Og idrettsgrensen har en flyktig karakter per tidsenhet – seksjoner med idrett kan forsvinne fra rotasjon. Samtidig kan den bortkomne sporten være med potensielt aktive konkurranser under dens fravær i rotasjon.

Vi legger også merke til det fullstendige fraværet av spill på ikke-sportsbegivenheter – TV-serier, politikk osv.

Det er påstander om kvaliteten på linjen i dybden. En betydelig del av regionalt holdte konkurranser, så vel som junior ligaer, 3.-lags konkurranser er ikke representert eller er dårlig representert. Det er verdt å merke seg det gode innholdet i basketballlinjen.

Hvis vi snakker om Nordicbet, er det verdt å merke seg med en gang: bookmakeren gir ikke spill på statistikk, målforfatterskap, situasjonsspill; Det er heller ingen kombinerte markeder.

Vær oppmerksom på at for hovedsportsportene (fotball, hockey, basketball) er det gitt maleri med en ganske stor variasjon i å kjøpe eller selge poeng.

Nordicbet i de fleste idretter er minimalt.

Bettinglinjen for e-sport inkluderer opptil 15 av Nordicbet Odds de mest populære spillene: Dota II, StarCraft II, Counter-Strike: GO, World of Warcraft, etc. Dessuten er det kanskje ikke så store turneringer som blir presentert.

fotball

Listen er begrenset av standardalternativer: 1×2 utfall, dobbel sjanse, begge vil score, handicap, handicap, total (inkludert individuelt), neste mål og den eksakte poengsummen, samt disse resultatene i to. Gjennomsnittlig antall markeder for fullmaling er 50–55.

hockey

Listen er begrenset til standardalternativer: utfallet i ordinær tid og med overtid (inkludert shootouts), handikap, dobbel sjanse, individuell total, begge vil score, utfallsmuligheter for perioden. Gjennomsnittlig antall markeder for fullmaling er 35–40.

basketball

Nordicbet er begrenset til standardalternativer: utfallet på ordinær tid og med overtid, totalt, handikap, kvartalsresultater. Gjennomsnittlig antall markeder for fullmaling er 75–80.