Ryktene om fotballoverføring: Kylian Mbappé på vei til Manchester?

Tilsynelatende kan den franske siden bli sugd inn i en slags finansiell fair play-relatert quagmire over sommeren, og kaoset det forårsaker ville være så overveldende at de vil måtte avbryte Mbappé-avtalen, slik at Manchester United eller Manchester City kan snike seg inn og stjel den flåtefotede unggutten bort.Tilbudet United vurderer vil involvere Anthony Martial på vei til Monaco sammen med en sjekk for noen £ 86m – selv om de kanskje må komme med en annen plan hvis Martial flytter til Juventus på forhånd, med franskmannen som ryktes å diskutere personlige vilkår – mens City , selve modellen for økonomisk fair play, vil sannsynligvis kunne finne den slags løse forandringer som ligger rundt et sted.

City er også klare til å presse gjennom signeringen av Leicesters Riyad Mahrez, men spilleren er uventet stopper avtalen mens han forhandler frem en såkalt lojalitetsbonus med sin nåværende klubb.Tilsynelatende tror de at han ikke fortjener en fordi han krevde overføringen, han mener at han fortjener en fordi han senere trakk sin overføringsforespørsel, derav den nåværende gretne avskrekkingen. Fiveren: meld deg på og få vår daglige e-post om fotball.

Ifølge det spanske utsalgsstedet Sport, er Barcelona og Real Madrid i kamp om tjenestene til Thiago Alcântara, som Bayern München er klare til å selge for € 70m. Barcelona er også opptatt av PSVs verdensmesterskap i Mexico-starlet Hirving Lozano, men vil selge Yerry Mina, Colombias gigantiske målscoringsenter-back, med Mundo Deportivo som avslører tvil om hans taktiske forståelse og Real Betis sa å være ivrig.Borussia Dortmund, Fenerbahce eller en rekke engelske sider kan også svøpe for 23-åringen.

Newcastles Matt Ritchie kunne returnere til sin forrige klubb, Bournemouth, som en del av en avtale som sender 20 millioner pund -rangerte Josh King i den andre retningen. Yasin Ben El-Mhanni forlater snart Tyneside med Watford, Wolves og Leeds alle opptatt av å holde ham i England og Sporting i håp om å lokke vingen til Portugal.