Matná premiéra. Ledecká kom inn i verdensmesterskapet på 21. plass

Treninger har allerede antydet at Ledec i år i Lake Louise ikke har de raskeste skiløperne ennå. Kanskje også på grunn av de nylig knuste beinene på hånden hennes, som hun holdt fra journalister.

Etter den 21. plassen unnskyldte det tsjekkiske landslaget ikke helseproblemene: «Jeg øvde uten noe handikap. Jeg kjenner litt på hånden når jeg klemmer tryllestaven så den er ubehagelig, men jeg synes den leges veldig godt.Jeg er glad for hvor raskt legene satte meg tilbake i spillet.

Mens hun hadde en strålende åpningspassasje da hun stormet på nesten 130 kilometer i timen, og bare hørte etter hundre sekunder etter tiden som ledet av Bet365 sveitseren Michelle Gisin, gjorde hun en feil.

En av portene gikk betydelig;Tapet vokste og var til slutt over to sekunder.

Det var den tolvte løpingen nedover skråningen, og amerikanske Mikaela Shiffrin, sveitsiske Lara Gut-Behrami og Schmidhofer var i ferd med å starte. Gisinovou. Hun startet med nummer én og hadde glede av en lang ledelse. Schmidhofer overgikk henne med 15 hundredeler og feirer premiereseieren i verdenscuprenniet. More info here

Ikke bare hun kom foran Ledecká. Den tsjekkiske “amfibien” holdt noen minutter på topp ti, men den ble til slutt dømt til 21. plass av sveitsiske Joana Hählenová.Hun kjørte godt og trengte gjennom TOP10. Ledecká delte sin 21. plassering med italienske Elena Curtoni.

“Jeg er ikke veldig spent på dette, men plasseringen stemmer overens med hennes nåværende form. Vi kan ikke ha overdrevne forventninger, ”kommenterte Ledecs ytelse i et intervju for Czech Television Bank. Der mistet avdelingen hans mest.

Hun var selv klar over nøling. “Ingen unnskyldninger: Jeg må ta igjen. Det var selvfølgelig reserver. ”I fjor ved Lake Louise var det trettende, deretter syvende, som er hennes nåværende maksimum på kongressen.Vil han hoppe på topplisten denne gangen? More info