Toppet på vinteren? Jul, spøkte Bauer. Starten av løp sesongen kommer

Og så…”Julen vil være høydepunktet på vinteren,” sa Lukas Bauer med et smil, og ble deretter mer seriøst etter en stund: Det vil bli VM i New Town i Moravia. ”

Han burde være hans hovedroller. Han venter på at løperen trekker. Som i de siste årene. Etter den forrige sesongen hvor han blinkte sølv ved Falun-verdensmesterskapet, vurderte han til slutt ikke på verdensmesterskapet på grunn av slutten av sin karriere eller spesialisering i langdistanse løp.

Selv om han ikke planlegger å stoppe, ser han allerede frem til starten i november i Kuusamo, Finland.Og han mener at i 38 år, kan angripe den beste

Han er ikke alene.; den siste Tour de Ski er blinket sjette plass Vrabcová Eva-Nývltová, iscenesatt en rekke forsøk i begynnelsen av 2016 for henne vil være høydepunktet i år.

I forberedelsene til re-fokusert og friidrett. Flashed povedeným tid da půlmaratonovém debut og forsvarte sin seier i den tradisjonelle rase fra Běchovic til Praha

“Friidrett er min store hobby og kjærlighet. Som forberedelse er det avgjørende for meg. Running hjelper meg mye å flytte opp, “sa 29 år gamle utøveren Hjem

Begge landslaget har en ny trener. Peter Steinbach fører kvinner, menn Lukas Krejci.Visjonen om den tsjekkiske løpere forynge lagene, og derfor ikke trenger en alle mannlige teamet trener sammen for å yngre løpere få erfaring i et bredere lag fra de eldre.

Av samme grunn, Institutt for langrenns disipliner som arbeider på prosjektet SKI Academy, med hovedfokus på kategorien i 23 år. “Vi ønsker å jobbe mer med metodikken, konseptuelle forberedelse for oss her i fem til ti år for å sitte med andre vellykkede representanter,” sa Alex Butter, sportsdirektør i Divisjon for langrenn.

De moderne han sakte ser starten av sesongen.Det er nå venter på den første lange treningsleir på snø i Østerrikes Dachstein, den siste fasen av forberedelsene, og de første internasjonale løp passere i svenske Gällivare.

I slutten av november, den finske Kuusamo dem, så sesongen begynner for alvor.