A Chelsea Pedro torzítja Bournemouthot, hogy nyerjen a győztes futamot 12-re

Chelsea hiányzott mind a Diego Costa, mind a N’Golo Kanté, akik a klub első menetében a Premier League csúcsán voltak jelen. Eközben Bournemouth visszafelé változtatta a képződményt, hogy megpróbálja tükrözni és ellenállni Conte sikeres alakjának. azt állította, hogy csak két játékot hagy el az otthoni oldalról, ami nem egyenlő az Arsenal 14 egymás utáni győzelmével a Premier League-ben. Michy Batshuayi, a Chelsea 33 millió fontos csatárja, aki még a nyáron való csatlakozás óta még nem kezdte meg a klubot, de most lehetősége volt Costa távollétében.A Conte azonban úgy véli, hogy a 23 éves a folyamatban lévő munka. Ehelyett úgy döntött, Betclic sportfogadás bónuszok hogy nem lesz 9-es és tapasztalat nélkül, miközben Eden Hazardot a közepén Willian és Pedro Rodríguez mellé tolta. Pedro kétszer gólt szerzett, míg a Hazard sikeres volt a büntetőpontból.

„Edennek igazi tehetsége van” – mondta Conte -, de a legfontosabb dolog az, hogy tehetségét a csapatba helyezi. Olyan fontos, hogy ilyen nagy dolgokat csinál a labdával és anélkül. Fantasztikus, remélem, hogy így tovább javul.Örülök neki, és örülök minden játékosomnak, mert nagyon jól csinálták. ”Facebook Twitter Pinterest Conte: A Chelsea 12. egyenes győzelme egy üzenetet küld a bajnokságnak

A Chelsea megváltozott felépítése érezte Betclic internetes fogadóirodák magát a a 15. percben Hazardnak sikerült helyet teremtenie magának a doboz körül, és egy kis lövés sem jött el, miután a Willian-t átadták. Ettől a pillanattól kezdve azonban a belga most erősebb lett. A vakpróbája a 21. percben küldte Pedro-t, és a belga ragyogó csöpögés volt, ami a sarokhoz vezetett, ahonnan a Chelsea nyerte a nyitó célt.

Cesc Fàbregas a sarokba lépett, de játszott rövid, mielőtt a büntetőterületre kerül.A labda hazafelé ment Hazard felé, aki ismét a jelölőjébe ment, és a spanyol csapattársát a doboz szélén találta. Fàbregas megtalálta a kényes átmenő labdát, és a rohanó Pedro-t, aki egy kicsit szélesre, majd egy másikra, hogy visszahúzza a labdát, Artur Boruc fölé és a háló legtávolabbi oldalára. Facebook Twitter Pinterest A Pedro elhagyja a Bournemouth védelmet az Artur Boruc mellett. Fotó: Frank Augstein / AP

A valódi osztály célja volt, és egy nyílás, amely a semmiből jött.Ez a minőségi Conte csapata van a szekrényben, és egy percig Bournemouth megdöbbent; összeszedték a házigazdákat az erőfeszítésekhez, de semmi sem állíthatta le a minőségüket. „Jól kezdtünk, Betclic élő fogadás szilárdnak és kompaktnak látszottunk, mint egy egység. Örülök, hogy játszottak, majd a Chelsea egy kicsit varázsol. Ezt követően megvizsgálja, hogyan válaszol. Jól sikerült, lehetőségeink voltak, és ez volt a második cél, ami kulcsfontosságú pillanat volt a játékban.

Howe értékelése a játékról helyes volt; Bournemouth leeshetett volna, miután lemaradt, és talán büntetést kellett volna tennie, amikor Adam Smith a földre került.De jöjjön a második félidő, amikor Chelsea határozottan felállt a találkozásra. Chelsea úgy tűnt, mint egy vad tűz, és a lap tetejére lépett a dobozba. Simon Francis, aki az elmúlt 49 percben küzdött, hogy közel kerüljön a Hazardhoz, kitapasztott egy lábat, és határozott büntetésért kirúgta a játékvezetőt. Hazard maga fokozta és Borucot küldte rosszul a pontszámhoz. Az Olivier Giroud késői győzelmet arat a West Brom ellen. hatékonyak a védelemben, és így a halálos a pulton.Öt perccel a büntetés után a Hazard szinte ismét gólt szerzett, mikor Chelsea másodpercek alatt kitört a másikból. Willian vezette és befejezte a következő szünetet, és Boruc jól csinálta a brazil lövést. Mózes az 58. percben csak széles körben mozogott, Pedro a 64-es évek túlsó poszterén túl hullámzott. Az idők közepén egy furcsa matrica volt, hiszen Hazard egy hajlamos Fàbregas-t dolgozott fel a teste fölött.

A Chelsea bizalmatlanságot okozott, és Conte is a legjobban animált, és a combjait csapta be a legtöbb néző számára észrevehetetlen hiányosságok miatt.Az egyik oldala csak egy esélyt adott a játék hátralévő részének, Thibaut Courtois elég ahhoz, hogy megállítsa a Benik Afobe helyettesítő lövését.

A Conte utolsó gesztusa az volt, hogy utasítsa, hogy a labdát megérintsék, hogy Batshuayi a hozzáadott idő utolsó másodpercei alatt játszhatott. Ehelyett Chelsea újabb ellentámadást folytatott, Pedro az űrbe ragyogott, és megütötte a félelmetes lövést, amely Steve Cooktól és a hálótól elfordult. Batshuayi pontosan bejött a pályára, hogy hallja a végső sípot.