A Manchester United látta, hogy Henrikh Mkhitaryan varázslat után a Sunderland után

Ez volt a negyedik egymást követő Premier League győzelme a Manchester United-nek, és egy csendes visszatérés az Old Traffordhoz David Moyes számára. Tekintettel a 13 pontos különbségre a Chelsea számára, aki Bournemouthot verte, az összes José Mourinho csapata nyerhet, amit hétfőn csodálatosan tettek.

Az Egyesült menedzser azt mondta: „Nem érdekel, őszintén . Én törődöm azzal, ahogyan játszunk, és törődöm az eredményeinkkel, és hogy a lehető legmagasabb pontokat kapjuk, és mi történik. A múlt héten az Man City ellen Arsenal ellen valaki elveszíthet pontokat, és több ilyen mérkőzés jön. Jól játszunk, magabiztosabbak vagyunk. A cél az, hogy tartsa a futást. De szombaton nehéz lesz.Middlesbrough most elvesztette Burnley-t, de ide jönnek, hogy megpróbálják.

United a második felében uralkodott, és bár Moyes szerette Betclic bónuszok volna a győzelmet a klub ellen, aki két évvel ezelőtt eldobta, nem tudott panaszt tenni. Azt mondta: „Rettenetes második célt adtunk el, a harmadik pedig kívül volt. Mi feszültük őket, megragadtuk, megragadtuk, és azt mondtuk, hogy ha 1-0-nál tartanánk, akkor az elmúlt 10 percben idegesülhetnek, de nem tudtuk megtenni. ”

Az Egyesült Államok koronázási pillanata 81 perc múlva jött létre, amikor Didier N’Dong birtokolta és egy zlatan Ibrahimovic szerezte meg a 17. szezonját, és a 2016. szeptember 50-én. különösen elégedettség.A svéd sztrájk egyik szerződésének egyéves meghosszabbítási záradékából Mourinho azt mondta: „Még nem aktiválódik, de aktiválódik az agyában és a döntésemben, valamint a tulajdonosok és a fórumon.”

Jobb volt az Ibrahimovic keresztet a végső tétekbe juttatták Henrik Mkhitaryan, aki az otthoni közönséget ecstasy-ba küldte. Az örmény volt, kismértékben kívül, de alig érdekelte.

„Ez a legjobb cél, amit valaha szerzett. Nagyon izgatott vagyok – mondta Mkhitaryan. – Nagyszerű érzésem volt. Láttam, hogy nem volt kívülről, és Betclic fogadási bónuszok az interneten elkezdtem ünnepelni. Megvan a labda mögöttem, így az egyetlen dolog, amit megtehettem, hogy a hátsó sarokba ütköztem.És én sikerült. ”José Mourinho tagadja, hogy nem örül, hogy Manchesterben él, és olvassa tovább. és Daley Blind. Rooney kimaradt egy kisebb probléma miatt, amit a Karácsony napja során jelentett. Mourinho azt mondta, hogy az újévi Middlesbrough-játékra kapható kapitány azt mondta: „Nem hiszem. Remélem. Mindig egy játékos akarok.Ez egy feszült izom. ”

A Donald Love a Sunderland és a United Adela Januzaj kölcsönhatása nem volt jogosult, így Sebastian Larsson és Billy Jones a kezdeti sorrendben voltak.

< p> Moyes délután az otthoni kabalájából, Fred a vörösből kezdődött, mielőtt ott állt volna a technikai területen, ahol látta, hogy egykori oldala összeállított egy első lépést, amint Marcos Rojo találta Ibrahimovicot, de a Jesse Lingardhoz vezető út túl nehéz volt . Ez azt sugallta, hogy az United a horonyban volt. A sima áthaladás akkor következett be, amikor Michael Carrick vezette a labdát Lingardba, aki letette, és amikor a birtok visszatért az Betclic fogadási bónuszt egykori angol középpályáshoz, a lövését elhajolták.

A Sunderland riasztása a jobb oldali sarokból állt, ami egy pillanatnyi zűrzavar és egy Jermain Defoe szünet, amely mélyebb megdöbbentést okozott.Ez után jött egy Phil Jones fejléc a Jordánia Pickford céljához, melyet megtisztítottak. A csatár elhozta a labdát, és elindult David de Gea felé, de bármi semmihez sem jutott, Mourinho még mindig elég ideges volt a játékosok kiabálásának módja miatt. / p>

Következő Victor Anichebe felkérte a vakot, aki összekapcsolta az előremutatót. Martin Atkinson, a játékvezető, lefoglalta a bal oldalt. A szabadrúgás Patrick van Aanholt erőfeszítéséből, amit De Gea jobbra tépett, és a kapus elfordult.

Ez most már a szegecselő első fele volt. Antonio Valencia felrobbantotta a labdát a Mata-ba, aki belépett a területre.Ahogy Lamin Koné leesett, félrevezette őt, amiért tisztességes kiáltást kért egy büntetésért, de Atkinson elbűvölte a fellebbezéseket, amelyek megzavarják Mourinhót.

A vak volt a meglepetésnyitó. A Rojo és Ibrahimovic résztvevői sűrű sorrendben véget ért a holland embernek, hogy a szezon első célját fúrja.

United a második félidőt hangoztatta, amikor Valencia a jobb oldali irányba ment, és Ibrahimovicot talált, de rosszul irányította erőfeszítéseit. A jegyzőkönyv később Lingard átköltözött Ander Herrera-hoz, és Sunderland rázta a labdát egy sarokba.

United egy másodpercig lenyomta és megnyomta. Mata áthúzta Ibrahimovicot, de a svéd felrobbant, és Mourinho felakasztotta a fejét. 62 perc elteltével az Egyesült Királyság vezetője bevezette a Mkhitaryan-t a Lingard-hoz közel egy pillanatnyi jutalommal.Mata jobbra lebegte a labdát, és az elülső váll vállat vetett, és egy jobb lábú kísérletet küldött szűken. Következő sorban az Egyesült Államok esélye, Mkhitaryan megcsúszott Ibrahimovicban, de csak sikerült elérnie a Pickford lábát.

Mivel a verseny a végső szakaszába lépett, Mourinho második helyettesítőt nyújtott – Anthony Martial a Mata számára. Meglepetés volt, hogy Moyes a 83. percig nem tett semmit. Lehet, hogy némi vigasztalás állt neki, amikor Fabio Borini a végén véget ért, de elhanyagolható lett volna. Facebook Twitter Pinterest A Daley Blind a Manchester Unitedet félidőben vezeti. Fénykép: Gareth Copley / Getty ImagesChelsea Pedro harcai Bournemouth-hoz, hogy nyerjenek nyereményt 12-ig Tovább