Mohamed Salah ‘lykkelig’ med Egypt midt i Tsjetsjenias politiske symbol furore

Egypt har sagt at Mohamed Salah trener godt og ikke har noe ønske om å forlate verdensmesterskapet, til tross for rapporter som hevder at spissen vurderer å trekke seg fra internasjonal fotball etter å ha blitt brukt som et politisk symbol mens troppen er basert i Tsjetsjenia. </p >

Associated Press rapporterte at Salah var sint for en teambankett som ble arrangert av den tsjetsjenske lederen Ramzan Kadyrov, som brukte middagen til å gi Salah “æresborgerskap”.Rapportene var basert på en samtale med to personer i nærheten av Sportingbet spilleren, som snakket om betingelsen av anonymitet på grunn av følsomheten til emnet. Skummet Salah ‘hedret’ med statsborgerskapsgave fra den tsjetsjenske lederen Les mer

Talsmannen for det egyptiske fotballforbundet, Osama Ismail, sa Salah ikke hadde klaget til føderasjonen. “Bare det Salah skriver på sin Twitter-konto, bør regnes med,” sa han. Forbundet sa i en senere uttalelse rapportert av BBC: “Rapporter om at Salah ønsker å forlate er helt feil. Mo er fortsatt med oss ​​nå, og han er fornøyd i leiren. Han spiser og ler med lagkameratene.Han trener godt, og det betyr ikke noe problem. ”

Salah, som også deltok i en fotomulighet med Kadyrov, har blitt kritisert for å ha tillatt den tsjetsjenske lederen å bruke ham for å forbedre regjeringens internasjonale image. Liverpool-spilleren har ikke svart offentlig.

Hvis Salah skulle avslutte landslaget, ville det være en stor forlegenhet for føderasjonen og regjeringen, som bestemte seg for å basere laget i Grozny. En befolkning som ser Salah som en helt, vil sannsynligvis bli rasende, med skylden til en regjering overfor Sportingbet free bets voksende misnøye over beslutningen om å øke prisen på drivstoff, drikkevann og strøm.

Human Rights Watch og andre grupper prøvde å overtale Fifa til å slippe Grozny fra listen over lagbaser.

Egypt fullførte VM-kampene sine mot Saudi-Arabia på mandag.