Sportingbet Sixers ‘sesongåpner mot Oklahoma City Thunder

Hun var planlagt til å synge før Sixers ‘sesongåpner mot Oklahoma City Thunder, men sa i et intervju sent på onsdag, ble hun fortalt at hun ikke ville synge bare minutter før hennes forestilling.

“Jeg sier to minutter før vi skulle gå ut…organisasjonen fortalte meg at jeg ikke kunne bære skjorten min mens du sang nasjonalsangen på sitt spill, forteller R & B-sangeren AP. “Jeg ble aldri gitt noen form for kleskode.Jeg ble aldri spurt på Sportingbet forhånd for å vise garderoben min. “Sevyn (@sevyn) Var antatt å synge anthem på @sixers & amp; @okcthunder-spill, men minutter b4 @sixers sa at jeg ikke kunne fordi jeg hadde på seg en “We Matter” jersey pic.twitter.com/wjoJN3rq0rOctober 27, 2016

Sixers nektet å si hvorfor Streeters ytelse ble kansellert . “Philadelphia 76ers-organisasjonen oppfordrer meningsfylte tiltak for å drive sosiale endringer. Vi bruker våre spill for å bringe mennesker sammen, for å bygge tillit og styrke våre lokalsamfunn.Når vi beveger oss fra symbolske bevegelser til handling, vil vi fortsette å utnytte vår plattform for å påvirke samfunnet positivt, sier Sixers i en uttalelse. Colin Kaepernicks sangprotest er riktig: Rommet rah-rah Sportingbet Brasil patriotisme betyr ingenting Les mer

The Sixers hadde et medlem av deres danseteam synge sangen.

Streeter har skrevet sanger til Chris Brown, Ariana Grande og andre stjerner. I 2013 hadde hun en topp 40-hit med It Will not Stop, en duet med Brown som gikk gull.

Sangeren, født Amber Denise Streeter, sa at hun var veldig skadet av NBA-lagets handlinger. “Jeg var sint, ekstremt, ekstremt sint og skuffet og ærlig brakt til tårer av det hele. Det brøt mitt hjerte, “sa hun. “Ærlig talt var jeg veldig spent på å kunne utføre nasjonalsangen.

more: Sportingbet ofertas de apostas