De feiret Štybar, König, Kreuziger og Vakoč. Hva var 2015-sykling sesongen?

Etter en fjorten årspause vant den tsjekkiske syklisten igjen scenen på den franske turen, rase. Zdeněk Štybar gjorde en lang ventetid. Samtidig registrerte han imidlertid et historisk maksimum i år da han vant 2. plass på Hell Hell. Så høyt, ingen tsjekkisk har noen gang vært til stede på noen av de fem klassiske monumentene.

Det ble også deltatt på turneringen, for første gang viste bare fire tsjekkere det for første gang. Og på Giru for endringen ble Leopold König den første tsjekkiske syklisten som kom inn i topp 10 på alle Grand Tours. Det niende året på Vuelta, Syvende siste Tour – og sjette i år på Giru.

To tsjekkere har feiret sin Grand Tour-tittel i en sesong, som også er unik.Roman Kreuziger hjalp Alberto Contador i Tinkoff-Saxo-staben til den rosa jerseykampen Gira. Leopold König var tvert imot den åtte-medlem komediehimmelen som jaktet Chris Froom for den gule trøyen på turen. Etter ni år, kom den tsjekkiske republikken tilbake til kategori 2.1 internasjonale kalender. Resultatet av denne sesongen var høyt over de andre sterke fem Bárta, König, Kreuziger, Štybar og Vakoč (sortert alfabetisk).Bak dem var mest manifestert Hirt beste druhodivizního CCC lag.

Det du derfor individuelle tsjekkiske syklister i år lyktes?

Leopold König, sjette i Giro, og Roman Kreuziger, den syttende Tour

Stybar i Roubaix manglet litt i Le Havre hadde jublet

Zdeněk Štybar virket rett begynnelsen av sesongen 3. sted rundt Murcia indikerte at dette året vil være i hans utmerkede innlevering. Til tross for fallet i slutten av San Remo rapportert etter en uttømmende rekke våren klassikere fem steder i Top Ten: syvende Het Nieuwsblad, Strade Bianche første, andre Harelbeke, 9. Flandern , og spesielt 2. Paris-Roubaix. Bare John Degenkolb var i mål Hell nord velodromen raskere.På våren på toppen klarte Štybar fortsatt å gifte seg 3. scenen Tirrena-Adriatika

Store øyeblikk Zdeněk Štybar. på linjen Paris-Roubaix (til venstre), som etappevinner Tour i Le Havre (i midten) og igjen seirende, denne gangen på den siste etappen av den tsjekkiske sykkeltur

den klare høydepunktet av sommeren ble utført av den tsjekkiske sykkellag Etixx etappeseier i Tour i Le Havre. Neste trinns triumf ble deretter lagt til Tsjekkisk sykkeltur , der han ble ferdig med tredje tredje. Den femte trinn rundt i Storbritannia skal være et springbrett i VM i Richmond, hvor han ble utpekt teamleder, på slutten av løpet angrepet, men penetrert i forkant.. I Etixxu signerte han en kontrakt for to sesonger

KÖNIG: glede, sorg, glede

Leopold König opplevd en sesong da, etter en berg og dalbane av følelser og former fløy opp-ned. Debut stellar Laget hadde i stor Sky: tredje og 5. plass på Mallorca Challenge . Så var det en flott vårtid, sannsynligvis fra over-trening. Igjen rapporterte han ordet 3. plassere på Trentino og fra stillingen som “midtbanespiller” for porten ble leder plutselig i Giro, hvor han scoret et flott 6. plass , den nest beste plassering i Tsjekkia Grand Tour raser gjennom tidene.

En stor tretthet ble reflektert i tur, som i seg selv var ventet mer. Når Czech Cycling Tour etter en to års pause igjen vant den internasjonale arena scenen , i tillegg kongelig.Så ønsket han å avslutte sesongen, men han kom tilbake i oktober. Derfor endte året 8. Rundt Abu Dhabi . Sky har kontrakten og for sesongen 2016.

Kreuziger: To seier. Det var nøkkelen til UCI

Giro var en av Roman Kreuziger vinne følget Alberto Contador

Han hjalp Contador vinne Giro, men Roman Kreuziger feiret i år, og to personlige seire. På veien, det var triumf i den sjette etappen av USA Pro Challenge. Fremfor alt, men vant den tøffe juridisk kamp, ​​UCI trakk tiltalen i saken hans biologiske pass.

Dessuten opplevde han smertefull skiskyting Giro-Tour, som hadde i Italia i tillegg kompliseres av mageproblemer.I Frankrike, deretter som assistent Contadorova endte syttende og var derfor i beste Tour tsjekkerne . Av notatet han var definitivt verdt det til våren Balanse av Ardenneklassikerne: 14 til å 11-5 . Du har også kreditert kontoen til 10. i sammenlagt Tirrena-Adriatika. i VM uselvisk hjalp Stybar. Kontrakten i Tinkoff-Saxo har også en annen sesong.

Vakoč: Vitezić mann for fremtiden

Likevel knapt 23 år gammel Petr Vakoč fortsatt sterk vekst opp.Etter lagkamerat Stybar tok jersey tsjekkisk mester, vant den totale tsjekkiske Cycling Tour har en bronsemedalje fra den europeiske spill fet angrepet fortalte iscenesatt forrang og midlertidig selv den gule trøyen Rundt Britain . Skoda påfølgende fall og svikt, som trolig påvirket resultatene i VM

Tsjekkerne dominerte den tsjekkiske Cycling Tour. Forlatt andre Barta, vinner Vakoč tredje Štybar

Allerede i mai på Giro for første gang smakte tre uker med “skjærsilden” for business Grand Tour, og når det var nødvendig for å snu i en Vakoč våren i uselvisk hjelper ledere.. Uansett, i låven Etixx-Quickstep vet veldig godt hvorfor det forlenget kontrakten i ytterligere to år

Barta: Time Trial morsom og forbannet

jan Barta kunne bare beklage at etter en lekkasje i San Remo en klassisk Spring utarbeidet en langvarig sykdom, men likevel selv i hans administrasjon var morsom sesong. Tour  skjedde etter oppsigelsen til Dominique Nerz teamleder Bora og ble positivt overrasket over samlet 25. plass.

fjerde gang ble tildelt Tsjekkia tittel i tempo og verden i det bekreftet tilknytning til en bredere topp 11. VM .Men det ikke-funksjonelle materialet på åpningstiden av turen var i stand til å ringe enda en annen stor phlegmatikk.

Av denne grunn er også verdifull i kortere samlet plasserings etappe løp sekunders i Tsjekkia Cycling Tour, Bayern runde 3 og 4 på tre dager i Vest-Flandern

to divisjoner: Hirt spilte i Østerrike, Hník endre stabile

i tillegg Barta jobbet i år i andre divisjon fire andre tsjekkere. De fleste tok i fjellet Jan Hirt , både syvende plass i den kongelige etappen av Tour of Sveits, og tredje plass sammenlagt Rundt Østerrike – dvs. på race kategorien HC, der hverandre for fem år siden for første gang også sterkt advart Leopold König.Hvis Hirt hatt et år på kontrakt i den polske CCC, nådde etter ham ville sannsynligvis allerede worldtourové lag. CCC, men kan neste år “look” i Giro, hvis det polakker igjen få et wild card.

Jan Hirt ferdig i fjelletapper rundt Østerrike, andre og tredje plass

for syklister tredje divisjon som den store håp synes tjueårene Michael Schlegel fra AWT Greenway, syvende i VM i 23 år, og sjette samlet på det tsjekkiske Cycling Tour. Etter sesongen 2016 kan være en “farm” Etixxu hode til worldtourové stabil søkeren har den Patrick Lefevere har.

Å se var også, 22, Daniel Turek , konkurrerer om den israelske sykling Academy.Han vant stadier i Aserbajdsjan og Berlin (opp til 23 år).

Den andre divisjon er etter alle indikasjoner primet George Polnický fra Whirlpool, vinneren av den tsjekkiske Cup og tredje i den polske faset bedriften szlakiem grodów piastowskich.

A seks seire i løp av lavere kategorier 1.2 eller 2.2, hvorav to turnerings serie Grad, kunne skilte denne Alois Kaňkovský , en annen syklist Whirlpool. I European Tour er han den 50 beste Tsjekkiske. (Kun ryttere 2 og 3 kan klassifiseres.divisjoner, poeng fra enhver start i World Tour teller ikke.)