Unibet : Romelu Lukaku har potensial til å spille for europeisk elite

Ronald Koeman har sagt at Evertons viktigste trekk på sommeren var overbevisende for Romelu Lukaku, men mener at angriperen vil bli ettertraktet av europeiske heavyweights som Bayern München og Real Madrid, hvis 23-åringen fortsetter å forbedre seg.

Lukaku vender tilbake til sin tidligere klubb Chelsea på lørdag Unibet etter å ha scoret syv av Everton sine 15 ligamål i sesongen og hjulpet tre. Chelsea ønsket å signere Belgias internasjonale om sommeren, men etter å ha solgt ham for 28 millioner kroner i 2014, nektet han å anse Everton’s prohibitive £ 60m-pris.Angriperen innrømmet denne uken at han ble oppfordret til å forbli på Goodison Park ved en “ærlig” samtale med Koeman kort tid etter at den nederlandske treneren hadde erstattet Roberto Martínez som sjef.

Koeman insisterer imidlertid på at den endelige Unibet avgjørelsen hvilte med Lukaku og føler at angriperen har potensial til å bli med i den europeiske eliten.

Everton-sjefen sa: “I min stilling var han og er en veldig viktig spiller for klubben, og jeg gjorde alt jeg kunne for å holde ham. Men den endelige avgjørelsen er ned til spilleren, og det er det som skjedde. Det var det viktigste som skjedde om sommeren. Vi prøver å være forberedt fordi han ikke vil spille [for Everton] for alltid.Han er en stor angriper som alltid vil generere interesse fra store klubber og fra større klubber enn Everton, men gutten er 23 og han tok den riktige beslutningen om å bli. “Han kan forbedre seg og han må forbedre seg. Det er bra fordi det er veldig Unibet beste innskuddsbonus odds vanskelig å få en erstatning for en spiller som sammenligner med Romelu, kanskje umulig. Jeg var litt redd for å miste spilleren. Ja, vi ville ha pengene, men vi har ingen angriper som vil score 20-25 mål. Det kan være den vanskeligste situasjonen, men vi fikk avgjørelsen, og alle var glade.

“Kanskje vi får det samme problemet neste sesong. Jeg har lest noen historier om [flytting i] januar – ingen måte, ingen måte! Bayern München, Juventus, Madrid, Barcelona – han holder seg til slutten av sesongen minst.OK, det må være neste skritt for ham, og da kan vi som Everton-folk være stolte av at han gjorde det skrittet ved å score mål. Det er det beste svaret han kan gi på banen. “Evertons Ronald Koeman oppfordrer James McCarthy til å trekke Unibet seg fra Irland.

Koeman har identifisert rom for forbedring i Lukaku’s pressespill, men mener at den tidligere Anderlecht og Chelsea-spilleren Han er en sterk mann foran, han er rask og en av de mest kliniske foran mål, sier Koeman. “Vi gjør mange avslutningsøkter i løpet av uken, og han er imponerende i hvordan han scorer og hvor behagelig han er i den siste delen av angrepet. Han vil få mer erfaring og han vil bli sterkere.Vi prøver å gjøre det bedre å trykke, men det er litt vanskeligere fordi han trenger å vite når han skal løpe og når han skal starte løp og å forbedre seg i alle Unibet beste velkomstbonus casino aspekter av en fotballspiller. “Men han er sterk, han har bevegelsen, han kan beholde ballen og han er en av de beste. Jeg hadde [Graziano] Pellè i Southampton som var veldig sterk og høy, veldig rask med føttene og å flytte, men Rom er en bedre etterbehandler enn Pellè var. Han er en av de mest komplette angriperne vi har. Du kan spille en lang ball til ham. Å spille en lang ball opp til [Sergio] Agüero er vanskeligere, men de er toppstrekkere og Rom er bare 23 år og det beste må komme. “